Kirikuaasta lõpp

Armsad õed ja vennad! 

November annab märku, et kirikuaasta lõpeb. Seejärel on advent, jõulud ja uus aasta. Pidades silmas aastaaja seisundit, on eelolev kuu sobiv aeg vaimseteks otsinguteks. See tähendab – Jumala tahte otsimist ja küsimist, Jumala Sõna üle mõtlemist ja meeleparandust. Mida pimedam aeg, seda kirkamad peame ise olema Jumala Vaimus. 

Novembrikuu juhatame sisse 31. oktoobril, usupuhastuspühal, piiblitunniga Pauluse kirjast galaatlastele. Kiri räägib usust ja Vaimust. Apostel Paulus ütleb, et usklikud ei vaja enam vana seaduse tegusid, vaid uut usku ja Vaimu. Eks see ole meie kõigi vajadus. Ühine Piibli õppimine juhatab meid usku ja Vaimu väesse. See oli ka Pauluse eesmärk, kui ta saatis kirja galaatlastele. Olgu piiblitunnid meile õnnistuseks. 

Kuu esimesel pühapäeval on suur rõõm kohtuda pastor Mart ja Heli Metsalaga. Kuuleme, kuidas Jumala vaim on nende elus töötanud. Ja loomulikult saame ka üksteist innustada. 

Soovin õnnistatud novembrikuud ning rohkelt usku ja Vaimu väge! 

Olge väga õnnistatud!
Pastor Margus Kask

Armsad õed ja vennad!
Märkamatult on kalendri leheküljed jõudnud südasuvesse. Palju on päikest, tööinimestel rohkem vaba aega, puhkused on käes. Koguduse elu toimib sellest hoolimata. Juunis tähistasime koguduse aastapäeva ja olime tänulikud, et võime tegutseda 40-aastases majas. Aastapäeval teenis meid lummava muusikaga kammerkoor „Lambertus” Hagerist. Viimsi Vabakoguduse pastor Kristjan Kalamägi julgustas kogudusel ikka edasi minema ja kuulama Jumala häält. Kaetud oli toekas toidulaud. Suur tänu kogu meeskonnale, kes aitas aastapäeval korda minna! ... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Koguduse laager 02-04 august 2024. Rohkem infot kuukirjast: link