Jõulukuu

Armsad õed ja vennad,

Oleme jõudnud taas ühe aasta võrra lähemale Kristuse tulemisele. Kes oleks seda arvanud! 2023. aasta saabki kohe läbi. Detsember on jõulukuu. See toob mälestustes esile kuuse, küünlad, palju armsaid inimesi, südamlikud jõululaulud, rahvarohke kiriku ja veel palju muudki. Selle võiks kokku võtta ühe lihtsa sõnaga – armastus. „Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu.” Andku Jumal meilegi leidlikkust teha armastusetegusid!

Eeloleval kuul on tulemas mitu oodatud sündmust. Esmalt, 03. detsembril kell 17.00 leiab aset meie koguduses advendikontsert. Üles astub Lõuna-Eesti Koguduste Segakoor koos solistide ja keelpillimängijatega. Kavas on ilusat advendiaja muusikat koorile a`capella ja saateansambliga. Koori dirigeerivad Margus Kask ja Tähti Lehtsaar. Sellele kontserdile saab kutsuda oma perekonna ja teisi sõpru-tuttavaid. Loodame, et mahume ära.

10. detsembril on meie keskel Elva meeskoor advendimuusikaga. 21. detsembril, neljapäeval, kell 18.00 astub meie saalis üles taas Karijärve keelpilliorkester. Ilus muusika ootab kuulajaid.

Koguduse eakamatel liikmetel palun koguneda taas jõululõunale. See toimub 28. detsembril kell 12.00 koguduse alumises saalis.

Kuna jõululaupäev on seekord pühapäeval, 24. detsembril, siis sel päeval hommikust jumalateenistust ei toimu. Koguneme Püha Jõuluõhtu jumalateenistusele kell 16.00. Kuid jõulude esimesel pühal, 25.12, on teenistus ikka kell 11.00.

Soovin armu ja rahu detsembrisse ja aastavahetusse!

Olge väga õnnistatud!

Margus Kask
pastor

Armsad õed ja vennad!
Käes on jürikuu. See on tähenduselt väga kristlik. Nimelt, „Jüri” tuleneb kreeka keele nimest „Georg” (georgos), mis tähendab „maaharija”. Jumal andiski ju inimesele maa harimiseks (1Ms 1:28-29). Aprillikuus on meie kandis maa juba harimise ooteasendis. Vaadakem aga siiski ka ülekantud tähenduses, et ega meil ei ole mõnd söötis põldu, mis ootab harimist. Jaakobus toob aga põllumehe näitel esile Issanda tulemise ootamise (Jk 5:7-8). Nagu on põllumehel kannatlikkust vilja ootamisel, nii peab ka jumalarahval olema kannatlikkust Issanda tulemise ootamisel... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Pühapäevakool igal pühapäeval jumalateenistuse ajal (va. kuu esimene pühapäev)
> Alfa kursus igal teisipäeval kell 18.30
> Kodugrupp kolmapäeviti 16.30. (info: 53333844)
> Meeste hommikupalvus neljapäeviti kell 7
> Segakoori proov neljapäeviti kell 18.30
> Annikoru osakonna koosolek korra kuus.
> Naiste palvepäev 27. aprill kell 11.00 Pargi 10