Sinu käes on kõik mu ajad (Ps 31:16)

Armsad õed ja vennad!

Märtsikuu teeb südame rõõmsaks. Kuu viimasel pühapäeval seisab ees üleminek suveajale. Vaidlused selle vajalikkuse üle jätkuvad. Psalmist ütleb 31:16: „Sinu käes on kõik mu ajad.” Selles osas pole kellelgi midagi vaielda. Jumala käes on tõesti kõik meie tunnid, kuud ja aastad. Just selle tõttu astume tulevikku kindlusega. Jumal juba on meie tulevikus.

Märtsikuu teenistustest tuleks esile tõsta kaht erilisemat. Nimelt, „kui Issand tahab ja me veel elame,” (Jk 4:15), siis külastab meid 12.03 ühe armsa perekonna ja jumalalaste ansambel –Poolakese pereansambel. Nende läbi kuuleme, kuidas Jumal on perekonda õnnistanud. Teise teenistusena toon esile kuu viimase pühapäeva, mil jutlustab koguduse endine pastor Toivo Pilli. Ühtlasi kuuleme ka, kuidas Pillide perel läheb.

Samas on siiski kõik pühapäevad erilised. Me tähistame Jumala õnnistusi, Püha Vaimu tööd, Jeesus Kristuse armu. Oleme nende asjade tunnistajad. On palju põhjust tänada ja tähistada. Igal teenistusel.

Suur rõõm on,et teisipäeva õhtustes piiblitundides osaleb palju inimesi. Jumal soovib meid kokku tuua oma Sõna juurde. See ühendab meid. Kel vähegi võimalik, tulgu ühisest Piibli õppimisest osa võtma.

Soovin, et Tema arm kannaks meid ka käesoleval kuul!

Õnnistatud märtsi!
Pastor Margus Kask

Armsad õed ja vennad!
Käes on jürikuu. See on tähenduselt väga kristlik. Nimelt, „Jüri” tuleneb kreeka keele nimest „Georg” (georgos), mis tähendab „maaharija”. Jumal andiski ju inimesele maa harimiseks (1Ms 1:28-29). Aprillikuus on meie kandis maa juba harimise ooteasendis. Vaadakem aga siiski ka ülekantud tähenduses, et ega meil ei ole mõnd söötis põldu, mis ootab harimist. Jaakobus toob aga põllumehe näitel esile Issanda tulemise ootamise (Jk 5:7-8). Nagu on põllumehel kannatlikkust vilja ootamisel, nii peab ka jumalarahval olema kannatlikkust Issanda tulemise ootamisel... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Pühapäevakool igal pühapäeval jumalateenistuse ajal (va. kuu esimene pühapäev)
> Alfa kursus igal teisipäeval kell 18.30
> Kodugrupp kolmapäeviti 16.30. (info: 53333844)
> Meeste hommikupalvus neljapäeviti kell 7
> Segakoori proov neljapäeviti kell 18.30
> Annikoru osakonna koosolek korra kuus.