Septembrikuu õnnistused

Armsad õed ja vennad,

Septembrikuus kõik on uus. Nii väidab tuntud luulerida. Jeremija kirjutab Nutulauludes aga midagi hoopis paremat: „Seda võtan ma südamesse, sellepärast loodan ma veel: see on Issanda suur heldus, et me pole otsa saanud, sest tema halastused pole lõppenud: need on igal hommikul uued -sinu ustavus on suur!” (Nl 3:21-23).

Jumala heldus ja halastus ei ole uus ainult septembrikuus, vaid igal hommikul. Just selline kogemus on kogudusel läbi aegade. Kui me kohtume üksteisega, siis jagame oma kogemusi Jumala armust ja heldusest. See julgustab ja aitab meil kõigil näha Jumala õnnistusi. Soovin, et saabunud esimesel sügiskuul näeksime ja kogeksime Jumala õnnistusi. Olgem ka ise omakaaslastele õnnistuseks

Rohkeid õnnistusi septembrikuusse soovides
Pastor Margus Kask

Armsad õed ja vennad!
Jumal tahab meile oma tahet ilmutada. Teda me mõistame just nii palju, kui palju on ta meile ennast avanud. Kõige selgemini näeme seda Piibli ja Kristus Jeesuse isiku kaudu. Küllalt sageli jäävad meile arusaamatuks Vana Testamendi lood ja Jumala käsud, eelkõige näiteks rahvaste hävitamisest. Ka Moosese käsuõpetus jääb sageli meil taipamata. Kuid ometi on ka see ilmutus Jumalast. Jeesuses on meil palju lihtsam näha Jumala tahet. Oktoobri viimasel pühapäeval tähistame reformatsiooni aastapäeva... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Pühapäevakool igal pühapäeval, va. kuu esimesel
> Piiblitund “Johannese ilmutus” alustab 15.10 üle teisipäeva.
> Lille tn palvegrupp koguneb teisipäeviti kell 16.30
> Meeste hommikupalvusedneljapäeviti kell 7.00 koguduses
> Segakoori proovid neljapäeviti kell 18.30