Jeesus Kristus on üles tõusnud!

Armsad õed ja vennad,

Kätte on jõudnud paastukuu märts. Kuigi paastuaeg algas juba mõni nädal tagasi, võiks nüüdki mõelda millest ja kuidas paastuda. Jeesus õpetas oma jüngreid paastuma. Ta ütles, et „kui sa oled paastumas, siis võia oma pead ja pese oma nägu” (Mt 6:17). Sellega õpetas ta, et paastumine peab olema nähtav Jumalale, mitte inimestele. Samas me siiski mõnikord soovime, et teised näeksid meie häid tegusid ja kavatsusi. Et ometi keegi tunnustaks ja kiidaks. Jeesus aga õpetab, et meie tasu tuleb Isalt, „kes näeb varjatutki” (Mt 6:18). Jah, tõesti, inimene näeb, mis on silma ees, kuid Jumal näeb mis on südames (1Sm 16:7). Niiviisi on väga hea anda ennast Jumala hinnata. Tema on õiglane, halastaja ja armuline. Tulevad suur reede ja ülestõusmispühad räägivad Jumala armust ja halastusest. Kuid ka Jumala ülestõstvast väest. Soovin, et just see vägi täidaks meie kõik päevad ja ööd!

Etteruttavalt ka mõned poolaasta sündmused. Aprillis leiab meil aset kolm erilisemat: koguduse aastakoosolek 07.04, Jules Riding`u kontsert 19.04 kell 18.00 ja naiste palvepäev 27.04. Suvel tahaksime korraldada koguduse laagri Tuule talus, kus pakutakse meile kuupäevadeks 02-04 august. Kui hind on lõplikult selge, saaksime otsustada, kas see meile sobib. Kuid laagrid on alati osadust toetavad ja vaimulikult ülesehitavad.

16. juunil tähistame kogudusemaja 40. aastapäeva. Palun tuletage meelde ja kirjutage üles oma mälestusi ehitamise aja kohta. Ja kui leiate mõningaid pilte – andke ka nendest mulle teada.

Seniks aga õnnistatud paastukuud, kannatusaega ja ülestõusmispühi!

Margus Kask
pastor

Armsad õed ja vennad!
Märkamatult on kalendri leheküljed jõudnud südasuvesse. Palju on päikest, tööinimestel rohkem vaba aega, puhkused on käes. Koguduse elu toimib sellest hoolimata. Juunis tähistasime koguduse aastapäeva ja olime tänulikud, et võime tegutseda 40-aastases majas. Aastapäeval teenis meid lummava muusikaga kammerkoor „Lambertus” Hagerist. Viimsi Vabakoguduse pastor Kristjan Kalamägi julgustas kogudusel ikka edasi minema ja kuulama Jumala häält. Kaetud oli toekas toidulaud. Suur tänu kogu meeskonnale, kes aitas aastapäeval korda minna! ... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Koguduse laager 02-04 august 2024. Rohkem infot kuukirjast: link