Kõik on uus septembrikuus

Armsad õed ja vennad,

Üks vana luuletus ütleb, et kõik on uus septembrikuus. See tõde kehtis koolilastele. Kuid ka Jumala lapsed on tegelikult jüngrikoolis. Jeesus kuulutas oma järgijatele: „ Võtke enda peale minu ike ja õppige minult , sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele .” (Mt 11:29). Jeesus õpetab meid. Õpetamise käsu andis ta ka oma jüngritele. Jeesust kutsuti austavalt õp etajaks
Septembrikuus on õige aeg alustada kogudusekooli . See kool on lühike õppe tundide sari, k us õpime tundma koguduse elu praktilisi asju. Eeskätt on mõeldud see kool nendele, kes on äsja ristitud ja kogudusega liitunud või soovivad seda sammu ette võtta. Kuid osaleda võivad kõik huvilised. Teemad on: uustestamentlik kogudus, Jumala Sõna, vaimulikud talitused, palve, kümnis, tunnistamine. Rõhuasetus on vaimulikul ülesehitusel ja koguduslikul osadusel. Alustame 26. septembril peale jumalateenistust kohvi ja koogiga. Kui te teate kedagi, kes võiks selles osaleda, siis kutsuge ta kaasa.
Alates septembrist toimub teisipäeviti kell 18.30 ülistus ja palveteenistus. Me kõik vajame vaimulikku ülesehitust, tuleme selleks kokku ja ülistame Jumalat, palvetame ja kuulame Jumala Sõna. Usun, et Jeesus tahab meid õpetada. Ja te mal on palju, mida meile jagada!

Ole õnnistatud!

Margus Kask
Pastor

Armsad õed ja vennad!
Käes on jürikuu. See on tähenduselt väga kristlik. Nimelt, „Jüri” tuleneb kreeka keele nimest „Georg” (georgos), mis tähendab „maaharija”. Jumal andiski ju inimesele maa harimiseks (1Ms 1:28-29). Aprillikuus on meie kandis maa juba harimise ooteasendis. Vaadakem aga siiski ka ülekantud tähenduses, et ega meil ei ole mõnd söötis põldu, mis ootab harimist. Jaakobus toob aga põllumehe näitel esile Issanda tulemise ootamise (Jk 5:7-8). Nagu on põllumehel kannatlikkust vilja ootamisel, nii peab ka jumalarahval olema kannatlikkust Issanda tulemise ootamisel... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Pühapäevakool igal pühapäeval jumalateenistuse ajal (va. kuu esimene pühapäev)
> Alfa kursus igal teisipäeval kell 18.30
> Kodugrupp kolmapäeviti 16.30. (info: 53333844)
> Meeste hommikupalvus neljapäeviti kell 7
> Segakoori proov neljapäeviti kell 18.30
> Annikoru osakonna koosolek korra kuus.