Tänu Jumalale

Armsad õed ja vennad,

Heinakuu on südasuve kuu. Usun, loodan ja palvetan, et Jumal varjab oma armuga ka sel kuul kõiki meie osaduskonna liikmeid. Seda kuukirja kirjutades on mul teada, et meie kogudusega liitumisesoovi on avaldanud kolm inimest. Küllap informeerin augustis kogudust ka täpsemalt, kuid igal juhul on Jumalale suur tänu meie osaduskonna eest! Täname Jumalat koguduse aastapäeva tänujumalateenistuse eest. Jumal kõnetas nii muusika kui sõna kaudu. Kogunenud oli 70 inimest, kellele lisaks külaliskoor, edastatud oli ka rohkelt tervitusi teistelt kogudustelt. Tänu Jumalale osaduskonna eest, mis on kestnud üle 90 aasta!

Juunikuus võisime oma kogudusega ulatada teeniva abikäe Otepää, Laagri, Salemi ja Antsla kogudusele. Meie muusikud käisid seal vendi-õdesid teenimas ja julgustamas. Tänu Jumalale selle osaduse eest! Ees seisab uus aktiivne tööperiood. Palvetagem üheskoos evangeeliumi levimise pärast nii Eestis kui üle maailma. Samuti, et Jumal annaks tarkust ja juhtimist evangeeliumi kuulutamiseks. „See on hea ja meeldiv Jumala, meie Päästja silmis, kes tahab, et kõik inimesed pääseksid ja tuleksid tõetundmisele.” (1Tm 2:3-4). Ole väga õnnistatud!

Margus Kask
pastor

Armsad õed ja vennad!
Käes on jürikuu. See on tähenduselt väga kristlik. Nimelt, „Jüri” tuleneb kreeka keele nimest „Georg” (georgos), mis tähendab „maaharija”. Jumal andiski ju inimesele maa harimiseks (1Ms 1:28-29). Aprillikuus on meie kandis maa juba harimise ooteasendis. Vaadakem aga siiski ka ülekantud tähenduses, et ega meil ei ole mõnd söötis põldu, mis ootab harimist. Jaakobus toob aga põllumehe näitel esile Issanda tulemise ootamise (Jk 5:7-8). Nagu on põllumehel kannatlikkust vilja ootamisel, nii peab ka jumalarahval olema kannatlikkust Issanda tulemise ootamisel... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Pühapäevakool igal pühapäeval jumalateenistuse ajal (va. kuu esimene pühapäev)
> Alfa kursus igal teisipäeval kell 18.30
> Kodugrupp kolmapäeviti 16.30. (info: 53333844)
> Meeste hommikupalvus neljapäeviti kell 7
> Segakoori proov neljapäeviti kell 18.30
> Annikoru osakonna koosolek korra kuus.
> Naiste palvepäev 27. aprill kell 11.00 Pargi 10