Vili on lõigatud

Sõites mööda Eestimaa teid näitavad maastikud, et põldudel on vili suures osas koristatud. On olnud head ilma, mida külvad, seda lõikad. Piibel räägib põllumeestest suhteliselt vähe. Mitmed piiblitegelased olid eeskätt karjakasvatajad, nagu näiteks Aabel, Aabraham, noor Taavet jne. Kuid põllumehi on näiteks Uues Testamendis toodud usklikele kannatlikkuse eeskujudeks. Nii kirjutab Jaakobus 5:7 „Olge nüüd pika meelega, vennad, Issanda tulemiseni! Vaata, põllumees ootab kallist põlluvilja pika meelega, kuni ta saab varase ja hilise vihma.”

Suvesündmused on möödas. Koguduse laager „Vaimu vili” oli julgustuseks ja innustuseks. Pastorite Olius ja Marijana Thalingu sõnum puudutas sügavalt, samuti pastor Urmas Roosimaa piiblitunnid. Ka Merle ja Hannela tunnistused panid kuulama, kui palju teeb Jumal meile head, isegi siis, kui me veel ei olnud usklikudki. Kokaks oli Laevi, kelle toidud olid maitsvad ja ta suutis hoida toidukulu kõigile väga taskukohase. Kokku osales koos külalistega laagris üle 40 inimese. Laagrijuht oli Serko, kes hoidis need kolm päeva koos ja omal tagasihoidlikul moel tagas, et kõik toimis hiilgavalt! Tänu Jumalale kõige eest!

Septembris alustame ka uut külvi. Täpsemalt vaata palun teadete rubriigist. Üle kõige soovime siiski külvata lootuse sõnumit Jeesusest Kristusest. Palugem Jumala juhtimist selles.

Kuna algab uus kooliaasta, siis palugem kõigile meie noortele õnnistust ja kordaminekut, kes alustavad või jätkavad õpinguid – Henri ja Martin Elias Tartu Ülikoolis, Markus Andreas Tallinnas TalTechis, Karoliina Tallinnas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias, Paul Kaspar Maastrichti Konservatooriumis Hollandis, Artur Jonatan Karlsruhe Muusikakõrgkoolis Saksamaal, Karl Andreas Tartu Rakenduslikus Kolledžis, Ervin Albert Treffneri Gümnaasiumis. Soovime neile rohkeid õnnistusi ja kordaminekuid!

Margus Kask
pastor

Armsad õed ja vennad!
Sõites mööda Eestimaa teid näitavad maastikud, et põldudel on vili suures osas koristatud. On olnud head ilma, mida külvad, seda lõikad. Piibel räägib põllumeestest suhteliselt vähe. Mitmed piiblitegelased olid eeskätt karjakasvatajad, nagu näiteks Aabel, Aabraham, noor Taavet jne. Kuid põllumehi on näiteks Uues Testamendis toodud usklikele kannatlikkuse eeskujudeks... (loe edasi)
Margus Kask
pastor

Uudised

Info ja koosviibimised

> Jumalateenistused igal pühapäeval kell 11.00
> Lille tn palvegrupp koguneb teisipäeviti kell 16.30
> Meeste hommikupalvusedneljapäeviti kell 7.00 koguduses
> Segakoori proovid neljapäeviti kell 18.30
> Pühapäevakool alustab 15.09